Ainutlaatuisen kattava palveluvalikoima

Palveluvalikoimamme neljällä eri liiketoiminta-alueella on kansainvälisestikin katsoen ainutlaatuisen kattava. Tarjoamme palveluja koko lentomatkan varrelle.

 

 

Asiakasratkaisuja neljällä liiketoiminta-alueella

Airpro palvelee lentoliikennettä ja lentomatkustajia 16 lentoasemalla Suomessa.  Palveluverkostomme kattaa ainoana toimijana koko Suomen. Olemme erikoistuneet lentoliikenteen palveluratkaisuihin neljällä liiketoiminta-alueella: Airport Logistics, Airport Services, Cabin Crew ja Ground Handling.

Airport Logistics

Tuotamme lentokenttäalueen logistiikkapalveluja asiakkaittemme tarpeiden mukaan. Huolehdimme esimerkiksi asematasokuljetuksista sekä lentomatkustajille että matkustamohenkilökunnalle.

Airport Services

Tuotamme turvatarkastus-
palveluja sekä muita lentoaseman matkustajapalveluja. Verkostoasemilla huolehdimme myös siivouspalveluista.

Cabin Crew

Matkustamohenkilökuntamme eli cabin crew -yksikkömme palvelee lentoyhtiöasiakkaidemme matkustajia erityisesti ulkomaan tilauslennoilla.

Ground Handling

Maapalveluyksikkömme huolehtii lentokoneiden vastaanottamisesta, kuormauksesta ja matkaan lähettämisestä sekä lentomatkustajien lähtöselvityksestä ja porttipalvelusta.

Ad hoc -lentojen maapalvelupyynnöt

Tarvitsetko maapalveluja lennollesi? Me palvelemme 16 lentoasemalla Suomessa. Lähetä pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen sales(at)airpro.fi. Liitä viestiin yhteystietosi, lentokonetyyppi, toivotut palvelut, aikataulu sekä lentoasema/t.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme

Tarjoamme asiakaslähtöisiä B2B-palveluratkaisuja ilmailun tarpeisiin. Ota yhteyttä, puh. 020 708 000 tai sales@airpro.fi

Luotettu kumppani maapalveluista matkustamoon

Työskentelemme alan parhaassa seurassa ja tuotamme kattavasti palveluja yli sadalle, pääosin kansainväliselle yritysasiakkaalle. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, matkanjärjestäjät, autovuokraamot ja muut lentoasemilla toimivat palveluyritykset sekä tuhannet lentomatkustajat päivittäin.

Uusia ratkaisuja

Kehitimme asiakkaan kanssa uuden miehistökuljetusten tilausjärjestelmän asiakkaan tarpeisiin.

Kaikissa olosuhteissa

Operaatiomme Lapin kuuudella lentoasemalla napapiirillä  palvelevat kesät talvet lentoyhtiöitä ja matkustajia Euroopasta ja kauempaa.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tarjoamistamme palveluista? Haluatko juuri sinun yrityksellesi suunnitellun palvelukokonaisuuden lentoliikenteen ja lentoasemien palveluihin? Ota yhteyttä – myyntitiimimme on palveluksessasi!

Koko 16 lentoaseman palveluverkostomme asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot –navigaatiosta.

Yhteystiedot