Lentokenttäpalvelut yritysasiakkaille

Airpro on ilmailualaan erikoistunut palveluntarjoaja lentokentällä. Meillä on työlle parhaat tekijät ja pitkä kokemus esimerkiksi asiakaspalvelusta, turvallisuuspalveluista ja säilytyspalveluista. Takaamme laadukkaan ja ammattitaitoisen palvelun lentoasemalla tapahtuvan liiketoimintasi tueksi.

Turvatarkastus

Lentokentällä tärkeintä on turvallisuus. Airpron turvatarkastajat pitävät huolen, että lentomatkustajien matka alkaa turvallisesti ja kansainvälisiä siviili-ilmailun turvallisuussääntöjä noudattaen. Näissä tehtävissä korostuvat myös kohteliaisuus ja ystävällisyys: me haluamme tehdä matkustamisesta niin sujuvaa ja miellyttävää, kuin mahdollista. Matkustajille selitetään ystävällisesti matkatavaroiden rajoitukset ja kiellot.

Siivouspalvelut

Airpron siistijät huolehtivat Lapin lentoasemilla yleisten tilojen sekä lentokoneiden siivouksesta. Puhdas terminaali on edellytys viihtyisälle matkustamiselle. Tehokas tiimityö takaa hyvän lopputuloksen ja lentomatkustamisen tilat pysyvät puhtaina. Lentokonesiivouksessa puhdistamme matkustamon ja viemme roskat pois nopeasti koneen kääntöprosessia hidastamatta.