Töihin lentokentälle - Uusi ura vai yhden talven tuisku?

Tule talvikaudeksi töihin lentokentälle tai aloita uusi ura tositarkoituksella! Etsimme energisiä ja positiivisia työntekijöitä Lapin lentoasemille talvikaudeksi 2024-2025.   

Tule ilmailualalle mielenkiintoisiin työtehtäviin kansainväliseen ympäristöön Lapin mahtaviin maisemiin.  Et tarvitse aiempaa kokemusta ilmailualasta – koulutamme sinut tehtäviisi!  Sinulle koulutettavat kelpoisuudet ovat voimassa useita vuosia. Työ Airprossa lentoliikenteen sydämessä voi olla juuri sitä, mitä olet aina etsinyt! 

Airprolla tukenasi on tiivis työyhteisö, jossa kannustamme toisiamme ja teemme yhdessä työtä asiakkaidemme parhaan matkustuskokemuksen eteen. Olemme ylpeitä työyhteisöstämme ja toivomme, että vahvistat rentoa työilmapiiriä, jossa työskentely on mukavaa. Työssä Lapin lentoasemilla pärjäät positiivisella asenteella ja palvelualttiudella sekä englannin ja suomen kielen taidoilla. 

Hae töihin Lappiin!

Neljä porttia uudelle uralle

Haemme Lapin lentoasemien talvisesonkiin töihin työntekijöitä turvatarkastukseen, lentokonekuormaukseen, lähtöselvitykseen sekä lentokone- ja terminaalisiivoukseen. Avoimia työpaikkoja on seuraavilla pohjoisen lentokentillä: 

  • Rovaniemi 
  • Kuusamo 
  • Kittilä 
  • Ivalo 
  • Enontekiö 

Työskentele koko kausi tai haluamasi jakso! 

Talvikauden sesonkityöt alkavat loka-marraskuussa ja kestävät maalis-huhtikuuhun. Työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Tarjoamme työtä erikseen töihin kutsuttaville, osa-aikaisille ja kokoaikaisille työntekijöille.

Toivottavasti viihdyt meillä, ja tapaamme myös myöhempinä talvikausina tai muissa tehtävissä ilmailun parissa! 

Tutustu vastuullisuusraportistamme Eetun uraan Lapin sesongissa: airpro-responsibilityreport-2023.pdf 

Turvatarkastaja

Turvatarkastajan työssä yhdistyvät asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen. Turvatarkastus on tiimityötä, ja vastaat osaltasi siviili-ilmailun turvaamisesta. Haluamme Airprossa tehdä turvatarkastuksesta mukavan kokemuksen ikävän velvollisuuden sijaan. Olet nappivalinta tehtävään, kun sinulla on annettavaa hyvän ryhmähengen ylläpitämiseksi ja palvelet matkustajia hyväntuulisesti. 

 

Lähtöselvitysvirkailija

Lähtöselvitysvirkailijana olet asiakaspalvelun ammattilainen ja ratkot eteesi tulevat tilanteet rauhallisesti ja ystävällisesti. Pääset työskentelemään lähtöselvityksessä ja lähtöporteilla sekä tulopalvelussa. Kokemus ja koulutus matkailualalta on eduksi, mutta etsimme ennen kaikkea ihmistä, joka palvelee isolla sydämellä. Tässä tehtävässä aito halu auttaa vie pitkälle! 

Lentokonekuormaaja

Kuormaajana otat lentokoneet vastaan ja saatat ne matkaan laukkuineen ja matkustajineen. Työ on ajoittain hektistä, ja pysyt pakkasissa lämpimänä laukkuja koneen kyytiin nostellessa. Teet oman tiimisi kanssa yhteistyötä kivalla porukalla, eikä ilmailusäädösten mukaisesta toimintatavasta tingitä kiireessäkään. Meille on kunnia-asia, että lentokoneet lähtevät turvallisesti ja ajallaan. Hae tehtävään, jos fyysinen työ on sinun juttusi! 


Siistijä

Siivoustyöllä on tärkeä merkitys lentoaseman viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Siistijänä pääset tekemään monipuolisia siivoustehtäviä, joiden ansiosta talvisesongin puitteet pysyvät kunnossa ja Lappiin matkustaminen tuntuu turistista aina hyvältä idealta. Arvostamme reipasta ja aikaansaavaa otetta!