Vielä ehtii – avoimia työpaikkoja Lapin lentoasemilla!

Etsimme nyt energisiä ja positiivisia työntekijöitä Lapin lentoasemille talvikaudeksi 2023–2024. Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä kansainvälisessä ympäristössä Lapin mahtavissa maisemissa. 

Lentoasemamme keskellä elämyksellistä Lappia mahdollistavat pohjoiselle Suomelle tärkeää matkailuelinkeinoa. Työssä Lapin lentoasemilla sinulla on upeat puitteet tehtävissä, joissa pärjäät positiivisella asenteella ja palvelualttiudella sekä englannin ja suomen kielen taidoilla. Tarjoamme sinulle ilmaisen koulutuksen työssä vaadittaviin pätevyyksiin. Mikäli ilmailuala vie mukanaan pidemmäksikin aikaa, kelpoisuutesi ovat kansainvälisiä ja voimassa useamman vuoden.  

 

”Palkan lisäksi etuihin voi laskea mittaamattoman määrän makeita nauruja, alan oman mehevän huumorin, huipputyypit työkavereina, unohtumattomat kokemukset ja ikuisesti muistettavat tarinat.” 

 

Työskentele koko kausi tai haluamasi jakso! 
Työt alkavat loka-marraskuussa ja kestävät maalis-huhtikuuhun. Työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Tarjoamme työtä erikseen töihin kutsuttaville, osa-aikaisille ja kokoaikaisille työntekijöille. 

Hae töihin Lappiin!

Tarjolla on neljä kiinnostavaa työtehtävää Rovaniemen, Kuusamon, Kittilän, Ivalon ja Enontekiön lentoasemilla.

Lentoasemamme keskellä elämyksellistä Lappia mahdollistavat pohjoiselle Suomelle tärkeää matkailuelinkeinoa. Työssä Lapin lentoasemilla sinulla on upeat puitteet tehtävissä, joissa pärjäät positiivisella asenteella ja palvelualttiudella sekä englannin ja suomen kielen taidoilla.

Tarjoamme sinulle ilmaisen koulutuksen työssä vaadittaviin pätevyyksiin. Mikäli ilmailuala vie mukanaan pidemmäksikin aikaa, kelpoisuutesi ovat kansainvälisiä ja voimassa useamman vuoden.

Turvatarkastaja

Turvatarkastajan työssä yhdistyvät asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen. Turvatarkastus on tiimityötä, ja vastaat osaltasi siviili-ilmailun turvaamisesta. Haluamme Airprossa tehdä turvatarkastuksesta mukavan kokemuksen ikävän velvollisuuden sijaan. Olet nappivalinta tehtävään, kun sinulla on annettavaa hyvän ryhmähengen ylläpitämiseksi ja palvelet matkustajia hyväntuulisesti.

 

Liikennevirkailija

Liikennevirkailijana olet asiakaspalvelun ammattilainen ja ratkot eteesi tulevat tilanteet rauhallisesti ja ystävällisesti. Pääset työskentelemään lähtöselvityksessä ja -porteilla sekä tulopalvelussa. Kokemus ja koulutus matkailualalta on eduksi, mutta etsimme ennenkaikkea ihmistä, joka palvelee isolla sydämellä. Tässä tehtävässä aito halu auttaa vie pitkälle!

Lentokonekuormaaja

Kuormaajana otat lentokoneet vastaan ja saatat ne matkaan laukkuineen ja matkustajineen. Työ on ajoittain hektistä, ja pysyt pakkasissa lämpimänä laukkuja koneen kyytiin nostellessa. Teet oman tiimisi kanssa yhteistyötä kivalla porukalla, eikä ilmailusäädösten mukaisesta toimintatavasta tingitä kiireessäkään. Meille on kunnia-asia, että lentokoneet lähtevät turvallisesti ja ajallaan. Hae tehtävään, jos fyysinen työ on sinun juttusi!


Siistijä

Siivoustyöllä on tärkeä merkitys lentoaseman viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Siistijänä pääset tekemään monipuolisia siivoustehtäviä, joiden ansiosta talvisesongin puitteet pysyvät kunnossa ja Lappiin matkustaminen tuntuu turistista aina hyvältä idealta. Arvostamme reipasta ja aikaansaavaa otetta!

Kittilän lentoasemalla liikenne on vilkasta etenkin talvisin, sillä asemalta on erinomaiset yhteydet moniin Lapin tärkeisiin lomakohteisiin. Se palvelee pääasiassa pohjoisen hiihtokeskuksiin matkustavia turisteja Suomesta ja maailmalta.

 

Rovaniemi on matkustajamääriltään yksi Suomen suurimmista lentoasemista, sillä varsinkin talvella liikennettä on erittäin paljon Lappiin suuntaavien turistivirtojen ansiosta. Rovaniemen lentoasema on myös Joulupukin virallinen lentoasema!

 

Kuusamon, Ivalon ja Enontekiön lentoasemat ovat etenkin talvikaudella vilkkaita matkustajaliikenteen solmukohtia, joiden kautta sekä kotimaiset että ulkomaiset matkustajat kulkevat eri puolelle Lappia. Tiesitkö muuten, että Ivalon kenttä on Suomen pohjoisin lentoasema?

 

Palveluvalikoima

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman neljällä liiketoiminta-alueella – koko lentomatkan varrelle.

Palveluverkosto

Tuotamme palveluja 11 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja myös Pohjoismaissa.

Henkilöstö

Palveluksessamme on noin 900 osaavaa ammattilaista, joista 400 tytäryhtiössämme RTG Ground Handling Oy:ssä.

Liikevaihto

Vuositasolla liikevaihtomme on yli 75 miljoonaa euroa.