Matkustamon henkilöstöpalvelut lentoyhtiöille

Airpron matkustamohenkilöstö tarjoaa lennoilla erinomaista palvelua. Koulutettu henkilökuntamme koostuu kieli- ja viestintätaitoisista asiakaspalvelijoista. Airpron cabin crew huolehtii lentomatkustajista, tarjoaa palvelua matkustamossa ja vastaa matkustajien turvallisuudesta lennon aikana.

Miellyttävät matkat matkustamossa

Hyväntuulinen cabin crewmme tarjoilee lennolla matkustajille mahdolliset ruuat ja juomat sekä huolehtii, että matkustajat noudattavat annettuja ohjeita. He tuntevat ilmailualan säädökset ja ovat valmiita toimimaan sairastapauksissa ja ensiaputilanteissa. Myös apua tarvitsevien matkustajien erityistarpeet otetaan huomioon. Tiimimme ovat yhteistyökykyisiä eri lentoyhtiöiden kanssa ja täyttävät matkustamohenkilöstön kriteerit, kuten näöntarkkuuden, riittävän pituuden ja muut vaatimukset.

Cabin crew palveluksessasi

Työyhteisömme lennoilla on tiivis. Jokainen lentoemäntä ja stuertti on tiimissämme tasa-arvoinen ja positiivinen tiimipelaaja. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista järjestämällä kertauskoulutuksia ja noudattamalla alan säädöksiä. Tarjoamme lentoyhtiöasiakkaillemme cabin crew -palveluja etenkin ulkomaisilla charter-lennoilla.

Cabin crew palveluiden tarjoajana pohjoinen toimintaympäristö on erikoisalaamme, sillä olemme olleet alalla pitkään Scandinaviassa ja Suomessa.