Etsitkö luotettavaa ja kokenutta kumppania matkustamohenkilökunnan hankintaan tai palkkaukseen Suomessa?

Olemme luotettava kumppani 20 vuoden kokemuksella lentohenkilökunnan tarjoamisessa lentoyhtiöille. Tarjoamme nyt myös rekrytointipalvelua ilmailualan toimijoille. Laadukkaat prosessit, jotka vastaavat rekrytoinnin osalta ilmailualan säädöksiin, ovat tehokkaan hallinnollisen tiimimme perusta. 

Kaikki palvelumme yksityiskohdat määritellään yhdessä ja räätälöidään asiakkaidemme tarpeisiin. Me neuvottelemme paikallisten ammattiliittojen kanssa oman työehtosopimuksen ja tunnemme paikalliset työmarkkinat.

Ota yhteyttä: cabinservices@airpro.fi

 

Cabin Crew käytössäsi

Matkustamomiehistömme voi operoida mistä päin maailmaa tahansa, Helsinki-Vantaan toimiessa miehistömme kotikenttänä. Tehtäviin valittu cabin crew -tiimi työskentelee nimetylle lentoyhtiölle sovitun ajan. Airpron kautta palkatun miehistön käyttö on joustavaa ja mukautettavissa lentoyhtiön omaan listasuunnitteluun, sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti (minimi Airpro:n matkustamomiehistön työehtosopimus).

 

Rekrytoimme puolestasi

Olemme kaikissa rekrytoinneissamme innovatiivisia ja käytämme rekrytointimarkkinoinnissa moderneja kanavia tavoittaaksemme potentiaalisia hakijoita. Pyrimme rekrytoinnissamme vuorovaikutteiseen ja tehokkaaseen rekrytointiprosessiin, unohtamatta lakisääteisiä velvollisuuksia. Rekrytointimme matkustamomiehistön työtehtäviin ovat aina lentoyhtiökohtaisia ja näin joustavasti muotoiltavissa yhdessä sovitun mukaiseksi.

MATKUSTAMON HENKILÖSTÖ- JA REKRYTOINTIPALVELUT LENTOYHTIÖILLE

TARJOAMME:

  • Cabin Crew -henkilöstöä 20 vuoden kokemuksella
  • Cabin Crew -rekrytointipalvelut
  • Lentoyhtiön tarpeisiin räätälöidyt matkustamohenkilökunnan palvelut