Your journey is our destination

Sanotaan, että matka on tärkeämpi kuin määränpää. Meille se onkin. Emme kilpaile aurinkorantojen, kiehtovien uusien kulttuurien, vaikuttavien vuoristojen tai läheisten kanssa vietetyn ajan rinnalla. Olemme täällä siksi, että haluamme tehdä matkastasi turvallisen, sujuvan ja miellyttävän. Yhdessä kanssasi haluamme kietoa matkanteon saumattomasti osaksi määränpäätäsi, mikä hyvänsä se onkaan.​

Onnistumme yhdessä, kun meidän kanssamme työskentely on sujuvaa ja miellyttävää ja kun matkustajat nauttivat omasta matkastaan. Sinä saat arvioida, miten onnistumme – Your journey is our destination!

Maapalveluista matkustamoon

Tuotamme lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja 11 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja noin 1200 ammattilaisen voimin. Meillä on yli sata yritysasiakasta, ja palvelemme tuhansia lentomatkustajia päivittäin. Sovellamme palveluissamme moniosaajuutta.

Vuonna 1994 perustettu Airpro on osa Finavia-konsernia ja yksi vanhimmista maapalveluja tuottavista yrityksistä Suomessa.

Katsomme eteenpäin

Missiomme on mahdollistaa sujuva liikkuminen tuottamalla laadukkaita, tehokkaita ja innovatiivisia matkustamisen ja turva-alan palveluita.

Visiomme on olla pohjoismaiden paras palveluntarjoaja.

Tavoitteemme on tarjota erinomainen asiakaskokemus ja positiivinen työntekijäkokemus sekä olla muuttuneen markkinan kilpailukykyisin.

Jatkuvasti kehittyen

Teemme kovasti työtä sen eteen, että matkustuskokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva joka kerta. Suunnittelemme ja testaamme jatkuvasti uusia palveluita ja tarjoamme asiakkaillemme uusia, ketteriä tapoja palvella heidän asiakkaitaan.

Nykyaikaisen teknologian avulla voimme automatisoida asioita puolestasi ja poistaa vaiheita, joista et välttämättä nauti niin paljon. Näin asiat yksinkertaistuvat ja nopeutuvat. Tämän kaiken teemme siten, että kuormitamme ympäristöämme mahdollisimman vähän ja vaalimme henkilöstöämme ja sen monimuotoisuutta ja -kulttuurisuutta.  ​

 

Teemme tunnustettua työtä

Airpron IATA:n maapalvelutoimintojen ISAGO-rekisteröinti (IATA Safety Audit for Ground Operations) Helsingissä ja Oulussa on yksi merkittävä osoitus järjestelmällisestä toimintamme kehittämisestä. Airpro on ensimmäisten ISAGO–rekisteröityjen maapalvelutuottajien joukossa Pohjoismaissa.

isago2023b.png

Palveluvalikoima

Tarjoamme kattavan palveluvalikoiman neljällä liiketoiminta-alueella – koko lentomatkan varrelle.

Palveluverkosto

Tuotamme palveluja 11 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja myös Pohjoismaissa.

Henkilöstö

Palveluksessamme on noin 1200 osaavaa ammattilaista, joista 400 tytäryhtiössämme RTG Ground Handling Oy:ssä.

Liikevaihto

Vuositasolla liikevaihtomme on yli 75 miljoonaa euroa.