Lentokoneiden maahuolinta

Lähtöselvityksestä tulopalveluun – Airpro hallitsee maahuolinnan kaikki vaiheet. Otamme vastaan lentokoneet ja hoidamme kääntöprosessin. Meiltä onnistuu niin matkatavaroiden käsittely, kuormaus, jäänpoisto kuin matkustajapalvelutkin. Maapalveluhenkilöstömme lähettää koneet matkaan turvallisesti ja ajallaan. 

Toimimme Suomessa 11 lentoasemalla. Olemme paikallisesti merkittävä toimija, ja globaalilla mittakaavalla olemme pieni, mutta dynaaminen maahuolinnan osaaja. Ketteränä toimijana pystymme vastaamaan joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Matkustajapalvelut

Liikennevirkailijamme työskentelevät lähtöselvityksessä ja lähtöporteilla sekä tulopalvelussa. Kokeneemmat virkailijamme koordinoivat lentoja ja toivottavat matkustajat tervetulleeksi tarjoten ensiluokkaista palvelua lentoyhtiöasiakkaidemme matkustajille.

Lentokonekuormaus

Hoidamme nopean ja tarkan kuormauksen matkatavara-aulasta koneeseen sekä kuorman purkamisen. Tiimimme pitää huolen turvallisesta ja ripeästä lentokonekuormauksesta. Taloudellisuus, turvallisuus ja sujuvuus ovat valttejamme. Airpro on ilmailualan ammattilainen, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parasta maahuolintapalvelua 11 lentoasemalla.