Liikennevirkailija

Asiakaspalvelija lähtöselvityksessä

Liikennevirkailija eli lentokenttävirkailija vastaa terminaalin matkustajapalveluista. Virkailijat toimivat usein lähtöselvityksessä, jossa he kirjaavat matkustajat ja matkatavarat, sekä tarkistavat matkustusdokumentit. He toimivat myös lähtöporteilla ja tulopalvelussa. Tehtäviin kuuluu lisäksi yleinen matkustajien neuvonta ja opastaminen.

Liikennevirkailijan työ

Virkailija on asiakaspalvelija, joka kohtaa päivittäin lukemattomia matkustajia ympäri maailman. Siksi asiakaspalvelutyössä onkin tärkeintä iloinen asenne ja rauhallisuus. Lentokenttävirkailijalta odotetaan myös sujuvaa suomen ja englannin osaamista. Muusta kielitaidosta on tietysti etua.

Virkailijoiden tehtävänä on tuntea asiakaslentoyhtiöidemme ohjeet ja säännöt, joiden perusteella neuvotaan matkustajia ja täytetään lentokone matkatavaroilla. Ruuhka-aikana työ on hektistä, jolloin paineensietokyvyn ja palveluasenteen merkitys korostuu. Työ on vuorotyötä ja työajat vaihtelevat.

Liikennevirkailijan koulutus

Liikennevirkailijana työskentelyyn et tarvitse pohjakoulutusta. Me koulutamme sinut tehtävääsi alan vaatimusten mukaisesti. Koulutuksen jälkeen olet heti valmis aloittamaan virkailijana tulopalvelussa ja muissa tehtävissäsi. Airpro kannustaa sinua myös jatkokoulutuksiin ja antaa hyvät mahdollisuudet edetä urallasi eteenpäin. Lentokenttävirkailijan palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaan vaikuttavat myös erilaiset vuorotyöstä ansaittavat lisät.

Hakeminen

Lentokenttävirkailijan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa kohtaat päivittäin ihmisiä ympäri maailman. Jos sinua kiinnostaa työskentely virkailijana lentoaseman matkustajapalveluissa, katso avoimet työpaikat täältä ja hae!