Airpron vastuullisuusraportti 2023 on julkaistu

30.4.2024

Airpron viime vuoden ymäristöpäästöt ja säästöt, sekä sosiaalisen että hallinnollisen  vastuullisuuden kohokohdat on koottu, ja raportti on luettavissa Airpron nettisivuilla.  Lataa koko raportti tai tutustu kohokohtiin netissä.

Raportin helmi: päästöt puoliksi

Airpro ja Finavia ovat sitoutuneet pienentämään ympäristöjalanjälkeään. Airpron tavoitteena on saavuttaa nettonollapäästötaso vuonna 2025, ja vuoden 2023 edesautoimme tavoitteeseen pääsyä merkittävillä päästövähennyksillä: Siirryimme käyttämään Nesteen tankkauspisteillä uusiutuvaa moottoripolttoöljyä Helsinki-Vantaan lentoasemalla marraskuun 2023 lopussa, jonka ansiosta puolitimme päästömme!

​​​​​​​Maahuolintakaluston sähköistäminen ja kaluston tankkaaminen uusiutuvilla polttoaineilla on tehokkain tapa vähentää toiminnastamme syntyviä päästöjä. Vähintään 70 % maahuolintakalustostamme pyritään Helsinki-Vantaalla pitämään sähköisenä.

Lue lisää ESG-raportistamme

Ympäristöasioiden lisäksi raportissa kerrotaan sosiaalisesta ja hallinnollisesta vastuullisuudestamme. Airpro työllisti vuoden 2023 aikana noin 1300 työntekijää. Tälle vuodelle tavoitteemme on parantaa työtyytyväisyydestä kertovaa eNPS lukuamme sekä tapaturmataajuuttamme.

ESG-raporttimme tarjoaa mielenkiintoista tietoa niin työntekijöillemme, lentoyhtiöille, muille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme.

Lue myös muita artikkeleita