30 vuotta ilmailualalla – juhlavuosi käyntiin!

9.4.2024

Vuonna 2024 juhlimme Airpron 30-vuotista taivalta ilmailu- ja lentoasemapalvelujen tarjoajana. Airpro perustettiin vuonna 1994, ja nyt jatkamme matkaamme kohti kestävämpää lentoliikennettä ja tavoitettamme tarjota lentoyhtiöasiakkaillemme päästötöntä maahuolintapalvelua 11 lentoasemalla eri puolilla Suomea. Annamme juhlavuoden teeman näkyä viestinnässämme ja julkaisemme tarinoita Airpron alkuvuosilta ja historian varrelta – meillä on edelleen töissä upeita, alalle omistautuneita kollegoita, jotka aloittivat uransa Airprossa perustamisvuosina. 

 

Vuodesta 1994 vuoteen 2024 - Airpro tänään  

Tänä vuonna tärkeimpiä prioriteettejamme ovat toimintavarmuuden lisääminen ja entistä sujuvamman ja vaivattomamman matkan takaaminen matkustajille ja lentoyhtiöille. Kahden hektisen kasvuvuoden jälkeen kirkastamme keskittymistämme strategisiin tavoitteisiimme: myönteiseen työntekijäkokemukseen, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja kilpailukykyymme pitkällä aikavälillä. 

Olemme rekrytoineet 500 uutta työntekijää kahtena peräkkäisenä vuonna, ja työllistämme nyt maaliskuussa 2024 lähes 1400 ilmailualan ammattilaista. Myös Airpron maahuolinnassa olevien lentojen määrä on ollut kaikkien aikojen ennätys, 50 000 lentoa viimeisen 12 kuukauden aikana koko Suomessa. 

Julkaisemme pian vuoden 2023 vastuullisuusraporttimme, ja olemme innoissamme voidessamme kertoa lisää asiakaskyselymme tuloksista! Cabin Crew -liiketoimintayksikkömme tarjoaa matkustamohenkilökunnan palveluratkaisuja avaimet käteen -periaatteella Helsinkiin ja Helsingistä liikennöiville lentoyhtiöille. Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme jälleen uusineet ISAGO-sertifikaattimme Helsingin maahuolintatoiminnoillemme, neljännen kerran vuonna 2015 myönnetyn ensimmäisen tunnustuksen jälkeen. 

Pysy kuulolla uutisten ja blogikirjoitusten suhteen - juhlinta alkakoon! 

Lue myös muita artikkeleita