Logistiikka-alan kestävän kehityksen edelläkävijät Airpro ja DHL ovat solmineet jäänpoistosopimuksen

26.10.2023

Meillä on ilo ilmoittaa uusimmasta kumppanuudestamme DHL:n kanssa jäänpoistopalveluiden tuottamisesta.

 

DHL yhdistää ihmisiä yli 220 maassa maailmanlaajuisesti. DHL:llä on yli 600 000 työntekijää, ja se tarjoaa palveluita sekä räätälöityjä ratkaisuja logistiikka- ja kuljetusalalla.

 

Maailman johtavana logistiikkayhtiönä DHL näyttää vastuullista esimerkkiä keskittymällä nettonollapäästöjen saavuttamiseen omassa toiminnassaan. Tämä tarkoittaa mm. hiilijalanjäljen pienentämistä, sekä sosiaalisten- ja hallintostandardien asettamista korkealle tasolle. Vuosien varrella DHL on muokannut omaa alaansa vastuullisempaan suuntaan olemalla ensimmäinen logistiikkayritys, joka on sitoutunut päästöttömään tavoitteeseen. DHL tarjoaa nykypäivänä alansa kattavimman vihreiden logistiikkaratkaisujen valikoiman.

 

Tulevalla talvikaudella, Airpro ja DHL aloittavat merkityksellisen yhteistyön jäänpoistopalveluista Helsinki-Vantaan lentoasemalla pitkälle tulevaisuuteen. Yhdessä nämä ilmailu- ja logistiikka-alan edelläkävijät ovat ottaneet käyttöön innovatiivisia vihreitä ratkaisuja, jotka tekevät toimitusketjuista ​​kestävämpiä ja auttavat ympäristötavoitteiden saavuttamisessa.

 

Airpro tarjoaa DHL:lle jäänpoistopalveluita sähköisen Vestergaard E-Beta -kaluston avulla, joka on muunnettu laimentamaan sekä jäänpoisto- että jäänestonesteitä kestävän toiminnan parantamiseksi entisestään.

 

Tuukka Inkinen, Airpron Key Account Manager, kommentoi tuoretta sopimusta seuraavasti; ”On hienoa aloittaa yhteistyö kumppanin kanssa, joka jakaa samankaltaiset arvot kestävämmästä maahuolinnasta.”

Vastuullinen liiketoiminta alkaa vastuullisista toimitusketjuista.

 

 

 

Lue myös muita artikkeleita