1626 hakemusta vastaanotettu: kesätyöntekijät aloittivat Airprolla

8.6.2016

Kesälomakausi on hyvää vauhtia käynnistynyt ja se tarkoittaa kesätyöntekijöiden saapumista Helsinki-Vantaalle. Airpro vastaanotti Helsinki-Vantaan lentoasemalle 1626 hakemusta turvatarkastukseen, sekä maapalveluihin lentokoneen kuormaus- ja purkutehtäviin.

Airpro kesätyöParikymppinen kesätyöntekijämme kertoo Airpron turvatarkastajien haun erottuneen edukseen muiden kesätyöpaikkailmoitusten joukosta työnkuvan erilaisuudella. – Nyt on otettu haltuun erilaiset työhön liittyvät faktat ja säännöt. Turvatarkastuksen kouluttajat ovat todella hyvä ja innostuneita työstään, se on tärkeää oman oppimisen kannalta.

Airpron rekrytiimi HR-osastolla arvostaa turvatarkastustehtäviin valittavilta henkilöiltä reipasta otetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Myös riittävä asiakaspalveluenglannin taitaminen on yksi valintakriteereistä.

Kesätyöntekijämme toteaakin työharjoitteluissa saamastaan asiakaspalvelukokemuksesta olleen jo apua turvatarkastuksessa. -Asiakasta auttaessa on myös hyvä huomioida, millainen on hänen tilanteensa matkalle lähdettäessä: kuten paljon matkustavia työmatkalaisia ja lapsiaan valvovia vanhempia. Hänen motivaationsa pysyy kohdallaan, kun pitää mielessä työn tavoitteen.

-Koen tekemäni työn tärkeäksi. Noudatamme poikkeuksetta tiukkoja, kansainvälisiä määräyksiä. Kaiken kaikkiaan koen turvatarkastuksen aamuyön työaikoineen olevan erittäin hyvä kesätyö. Mikäli opiskelupaikkaa ei löydy, jatkaisin mielelläni työssä pidempään.

Lue myös muita artikkeleita