Airpro palkkasi 70 kesätyöntekijää lentoasemalle

8.6.2018

Kesälomakausi toi tullessaan kesätyöntekijät. Helsinki Airport toimii 70 kesätyöntekijän uutena työpaikkana Airpron leivissä. Monipuoliset asiakaspalvelutehtävät lentoaseman kansainvälisessä ympäristössä kiinnostavat ja Airpro työllistääkin kesäaikana erityisesti nuoria työntekijöitä.

Turvatarkastuksen ja matkustajapalveluiden työntekijät ovat kiinnittäneen viime viikkoina huomiota uusien kollegoidensa tukemiseen. Airpro on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka täysi-ikäistymisen jälkeen ja työyhteisön kitkaton toiminta tärkeä osa työhyvinvointia.

"Koulutamme meille kesätöihin tulevat kansainvälisten ilmailualan säädösten mukaisesti", kertoo Airpron toimitusjohtaja Janne Hattula. "Airpron tarjoaman lentokenttäympäristön vaatiman tehtäväkohtaisen koulutuksen lisäksi työntekijät saavat meillä valmennusta niin asiakaspalvelu- kuin turvallisuuskoulutustenkin kautta.  Moni kesätöihin tullut innostuu lopulta jatkamaan työuraansa meillä pidempään."

Airpro on mukana  Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa. Sitoutumalla vastuullisen kesätyön periaatteisiin myötävaikutamme positiiviseen kokemukseen kesätöistä ja tarjoamistamme palvelutehtävistä lentoasemaympäristössä. 

Lue myös muita artikkeleita