Airpro uudistaa asiakaspalveluaan

1.12.2016

Maa- ja matkustajapalveluita 16 lentoasemalla Suomessa tarjoava Airpro uudistaa asiakaspalvelukonseptiaan ja palvelukoulutusta. 

Airpro on uudistanut palvelukonseptinsa, jolla koko sen 1400 palveluosaajan henkilöstö kohtaa matkustajat lentoliikenteen parissa. Uudella asiakaspalvelukonseptilla yhtenäistetään ja kehitetään edelleen asiakaspalveluosaamista Airpron kaikissa neljässä liiketoiminnossa, Airport Services, Ground Handling, Airport Logistics sekä Cabin Crew.  Uusi asiakaspalvelukonsepti lanseerataan koko Airpron laajuudessa ensi vuoden aikana.

− Tarjoamme palveluita lentomatkustukseen ja meillä Airprolaisilla on tuhansia asiakaskohtaamisia joka päivä. Airpron menestys palveluyrityksenä perustuu palveluun, jonka henkilöstömme tuntee omakseen. Henkilöstömme on ollut vahvasti mukana uuden palvelukonseptin kehittämisessä ja konseptin koulutusmalli on uusittu. Palvelukoulutuksesta vastaa tehtävään hakeutunut oma henkilöstö. Myös palvelun kehittämisen kohteet ja toimenpiteet ovat lähtöisin henkilöstöltä, toteaa Airpron toimitusjohtaja Janne Hattula.

Koulutuksessa kiinnitetään huomiota sujuvaan, yksilöllisempään asiakaskokemukseen, ja opitaan tunnistamaan parantamisen paikkoja omassa työtehtävässä. Palvelu-uudistuksen pontimena onkin Airpron strategia ja tavoite yhä tyytyväisemmistä asiakkaista. Kaikkiaan uuden palvelukonseptin koulutustilaisuuksia henkilöstölle on kautta maan yli 80.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Janne Hattula, puh. 020 708 2550

Lue myös muita artikkeleita