Airpro yhdessä eteenpäin SAS:n ja Thomas Cook Group Airlinesin kanssa

26.6.2017

Airpro on uudistanut yhteistyösopimuksensa maapalveluiden tuottamisesta SAS Scandinavian Airlinesin ja Thomas Cook Group Airlinesin kanssa.

SAS Scandinavian Airlines ja Airpro jatkavat yhteistyötään Suomessa. Airpron ja SAS:n hiljattain allekirjoitetun sopimuksen mukaan Airpro toimii SAS:n maapalveluita tarjoavana kumppanina 15 lentoasemalla eri puolilla maata. Sopimus on monivuotinen ja jatkoa yhtiöiden keskinäiselle, aiempien vuosien menestyksekkäälle toiminnalle lentoliikenteessä.

Myös Thomas Cook Group Airlines jatkaa yhteistyötä Airpron kanssa. Sopimus on kestoltaan monivuotinen ja kattaa Helsinki-Vantaan lisäksi myös kotimaan verkostoasemat.

”Meille laatu ja palvelu sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ovat kulmakiviä niin kilpailutuksissamme, joihin osallistumme kuin kumppanuuksissamme. Näiden toteutumisessa iso kiitos kuuluu koko organisaatiollemme, joka omalla päivittäisellä toiminnallaan luo meille ja asiakasyhtiöillemme hyvät lähtökohdat matkustajien sujuvaan matkaan. Tästä on hyvä jatkaa, iloitsee Mikko Turpeinen, Airpro Head of Business Development & Sales.

Lue myös muita artikkeleita