Airpro yhteistyöhön Turkish Airlinesin kanssa Istanbul-Rovaniemi-reitillä

5.12.2019

Airpro aloitti yhteistyön Turkish Airlinesin kanssa tänään 5.12. lentoyhtiön avattua uuden reitin Istanbulista Rovaniemelle. Reittiä operoidaan koko talvikausi aina 22.3.2020 saakka.

Istanbul-Rovaniemi-reitti on avauksena ainutlaatuinen, sillä se on ensimmäinen pitkä non-stop-lentoyhteys Rovaniemelle ja koko Lappiin. Lentoja lennetään kolmesti viikossa: tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

”Olemme innoissamme alkaneesta yhteistyöstä, ja toivotamme Turkish Airlinesin tervetulleeksi Rovaniemelle. Uusi säännöllinen reitti ja Turkish Airlinesin maailmanlaajuinen reittiverkosto tukevat erinomaisesti Lapin lentoliikenteen kasvua”, toteaa Mikko Turpeinen, Head of Business Development & Sales.

Turkish Airlines on ensimmäinen lentoyhtiö, jonka siivillä Lappiin voi matkustaa business-luokassa. Istanbul-Rovaniemi-reitti lennetään Boeing 737-800 -konetyypillä. Uusi reitti avaa kattavat yhteydet Lapista ympäri maailmaa, sillä se linkittää Rovaniemen 122 maahan ja yli 300 matkakohteeseen. Lapin lumosta ja talvisista maisemista pääsevät nyt siis nauttimaan yhä useammat ihmiset.

Joulupukin virallinen lentoasema Rovaniemellä tarjoaa matkustajille entistä paremmat puitteet, sillä lentoaseman laajennus avautui juuri sopivasti ennen joulusesonkia.

Lue myös muita artikkeleita