Airprolle uusia maapalveluasiakkuuksia - Transavia ja airBaltic

19.4.2017

Maa- ja matkustajapalveluita laajasti tarjoava Airpro on solminut kaksi uutta asiakkuutta maapalveluiden tuottamisessa eri lentoasemilla Suomessa.

Airpron ja lentoyhtiö Transavian välinen sopimus koskee maahuolintaa Helsinki-Vantaan sekä Ivalon, Kittilän, Kuusamon, ja Rovaniemen lentoasemilla. Uusi sopimus astui voimaan huhtikuun alussa 2017 ja on kestoltaan monivuotinen. Airpro on Transavialle tuttu kumppani lapin kentiltä jo monen vuoden ajalta. Nyt avattu Amsterdam – Helsinki –reitti tuo Transavian ensimmäistä kertaa Helsinki-Vantaalle säännöllisen reittiliikenteen muodossa. Reittiä operoidaan neljä kertaa viikossa. Lentoyhtiö Transavia on KLM:n tytäryhtiö ja osa Air France KLM Groupia. Transavia liikennöi Hollannista, Saksasta ja Ranskasta yli 100 kohteeseen Euroopassa ja Afrikassa, Boeing 737 –laivueella.

Airpro ja lentoyhtiö airBaltic ovat puolestaan solmineet maapalvelusopimuksen liittyen airBalticin Tampere-Riika reittiavaukseen maaliskuun lopusta 2017 alkaen. Uusi sopimus kattaa lähivuodet ja sen piiriin Tampere-Pirkkalan lentoaseman lisäksi kuuluvat myös muut lentoasemat Suomessa joilla Airpro toimii, pois lukien Turun ja Helsinki-Vantaan lentoasemat. airBaltic liikennöi Tampere-Riika -reittiä kuusi viikossa 27.3.2017 alkaen.

Lentoyhtiö tarjoaa suoria lentoja Riiasta, Vilnasta ja Tallinnasta yli 50 kohteeseen Euroopassa ja muualla maailmassa. airBalticin laivastoon kuuluu 25 konetta

 

Lue myös muita artikkeleita