Airpron Business Development vahvistuu

9.6.2016

Mikko Turpeinen – Airpron uusi Head of Business Development 1.9.2016 alkaen

Airpron Business Development –yksikön uudeksi vetäjäksi on valittu 1.9. 2016 alkaen KTM Mikko Turpeinen. Tehtävää on väliaikaisesti oman toimen ohessa hoitanut toimitusjohtaja Janne Hattula. Mikko Turpeisella on taustanaan monipuolinen tausta palveluliiketoiminnan parista ja myös vahva, monivuotinen kokemus lentoliikenteen ja lentomatkustuksen palveluista. Hän siirtyy Head of Business Development –tehtävään terveyspalvelupuolen asiakkuuksien johtotehtävistä. Mikko Turpeinen liittyy uuteen tehtäväänsä siirtyessään myös Airpron johtoryhmän jäseneksi.

Heidi Muranen - Airpron uusi Business Development Manager 1.8.2016 alkaen

DI Heidi Muranen on nimitetty 1.8.2016 alkaen tehtävään Business Development Manager. Vastaavassa tehtävässä toiminut Antti Reinikainen siirtyy 1.7.2016 Airpron Keski-Suomen Area Manageriksi. Heidi Muranen on toiminut aiemmin logistiikka-alan myyntipäällikön tehtävissä.

- Haluamme toivottaa Mikon ja Heidin lämpimästi tervetulleeksi Business Development -tiimiimme viemään asiakaslähtöisiä liiketoiminnan ratkaisujamme eteenpäin, sanoo toimitusjohtaja Janne Hattula. Sekä Mikko Turpeisen että Heidi Murasen asemapaikkana toimii Airpron hallinto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Airpron Business Development –yksikössä jatkavat Key Account Manager Mika Soinisalo ja Business Development Specialist Sofia Tuominen nykyisissä tehtävissään. Päivitämme asiakasvastuita uuden organisaation mukaiseksi jo kesäkuun aikana.

Lisätietoja: Janne Hattula, toimitusjohtaja 020 708 2550

Lue myös muita artikkeleita