Airpron ja Finnairin kumppanuussopimus jäänpoistosta jatkuu talvikausina 2023–2024 sekä 2024–2025

29.6.2023

Finnair ja Airpro ovat solmineet kaksivuotisen kumppanuussopimuksen jäänpoistopalveluiden tuottamisesta Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Airpro tarjoaa laajasti jäänpoistopalveluita ympäri Suomen, ja on alansa markkinajohtaja Suomessa.Yhteistyösopimus Finnairin kanssa vahvistaa kumppanuutta entisestään ja mahdollistaa toiminnan pitkäjänteisen kehittämisen. Airpro on tehnyt merkittäviä investointeja vihreämmän maahuolinnan mahdollistamiseksi hankkimalla mm. nykyaikaiset sähkökäyttöiset jäänpoistoajoneuvot Helsingissä sekä kehittämällä jäänpoistotoimintoja tehokkaammaksi yhdessä lentoaseman ja muiden jäänpoistotoimijoiden kanssa. Talvitoimintojen sujuvuus lentoliikenteelle on erityisen tärkeää, ja Suomessa tehdäänkin perinteisesti laadukasta työtä erilaisten sääolosuhteiden vaikutusten minimoimiseksi.

”On mahtavaa päästä jatkamaan yhteistyötä Finnairin kanssa. Valtakunnallinen verkostomme tukee jäänpoistotoimintaa niin Helsingissä kuin kotimaan verkostoasemilla. Verkostomme kattaa 11 lentoasemaa Suomessa, joilla työllistyy yli 250 jäänpoiston ammattilaista”, kertoo Airpron maapalveluiden johtaja Henri Suurnäkki.

 

Lue myös muita artikkeleita