Airpron ja Finnairin yhteistyö laajenee matkustamopalveluihin

13.7.2021

Airpro ja Finnair laajentavat yhteistyötään Finnairin aloittaessa lokakuussa kaukolennot Tukholmasta Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Airpro toimii matkustamopalvelujen tuottajana näillä reiteillä.

Finnair aloittaa lokakuussa suorat lennot Ruotsista Bangkokiin, Phuketiin sekä Miamiin. Tukholmasta lennettävillä lennoilla on Finnairin lentäjät, ja matkustamopalvelun tuottaa Airpro. Lentojen arvioidaan luovan Airpron Cabin Crew Services -yksikköön noin 160-170 työpaikkaa.

”Airpro on jo vuosien ajan työllistänyt suomalaista matkustamohenkilökuntaa kotimaasta ja ulkomailta operoitaville lennoille kansainvälisten lentoyhtiöiden tarpeisiin. Olemme iloisia voidessamme nyt työllistää matkustamohenkilökuntaa myös kotimaiselle lentoyhtiölle Finnairille.” iloitsee Airpron kaupallinen johtaja Mikko Turpeinen.

Lennot lennetään suoraan Tukholman Arlandasta talvikaudella 2021/22, ja ne operoidaan Finnairin A350-koneilla. Finnair lentää näihin kohteisiin myös kotikentältään Helsinki-Vantaalta. Lennot Tukholmasta Bangkokiin, Phuketiin sekä Miamiin alkavat lokakuussa ja jatkuvat 22.4.2022 saakka.

 

Lue lisää lennoista Finnairin uutisista

Lue myös muita artikkeleita