Airpron ja Norwegianin yhteistyö jatkuu Helsinki-Vantaalla

17.8.2022

Norwegian Air Shuttle on valinnut Airpron jatkamaan maapalveluidensa tuottajana Helsinki-Vantaalla. Vuonna 2015 Helsinki-Vantaalla alkaneen yhteistyön jatkuminen kertoo etenkin vahvasta kumppanuudesta ja Norwegianin lujasta luottamuksesta Airpron tekemiseen.

”On hienoa, että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme. 7-vuotisen matkamme aikana Helsinki-Vantaalla olemme molemmat kasvaneet ja oppineet toisiltamme sekä navigoineet läpi myrskyistenkin aikojen – kaikki tämä on vahvistanut kumppanuuttamme. Tavoitteenamme on tarjota myös tulevina vuosina erinomaista palvelua sekä yhdessä innovoiden kehittää tekemistä entistäkin paremmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi”, kertoo Airpron vt. toimitusjohtaja Joona Hurmerinta.

”Yhteistyön jatkuminen osoittaa Norwegianin kovaa luottamusta Airprohon ja on samalla palkinto siitä korkeatasoisesta työstä, jota henkilöstömme on tehnyt jo vuosia Norwegianin operaatioissa. Kiitokset koko yksikön henkilöstölle, olen erittäin ylpeä ammattilaisistamme”, Hurmerinta jatkaa.

Airpron ja Norwegianin yhteinen taival sai alkunsa vuonna 2011 Oulun lentoasemalla, josta yhteistyö laajentui Helsinki-Vantaalle syksyllä 2015. Norwegian on merkittävänä reittilentoasiakkaana mahdollistanut Helsinki-Vantaan maahuolinta-toimintamme laajentumisen nykyiseen mittakaavaansa. 

”Yli kymmenvuotisen yhteistyömme jatkuminen osuu strategisesti tärkeään kohtaan, kun koko ilmailuala toipuu pandemiasta”, toteaa kaupallinen johtaja Mikko Turpeinen ja jatkaa: ”Olemme yhteistyömme aikana selviytyneet haasteellisesta ajoista, joiden voisimme sanoa vahvistaneen kumppanuuttamme. Arvostamme yhdessä kuljettua matkaa Norwegianin kanssa, ja odotamme innolla tulevaa!”

Airprolaiset ovat palvelleet lähes 17 miljoonaa Norwegianin lentomatkustajaa ja hoitaneet noin 58 000 koneen kääntöä. Tästä volyymista noin 70% on Helsinki-Vantaalta ja loput 30% verkostoasemiltamme.

Lue myös muita artikkeleita