Lapin lentokenttien talvisesongin työpaikat haettavissa

10.8.2022

Rekrytointi Rovaniemen, Kittilän, Kuusamon, Ivalon ja Enontekiön lentokenttien talvisesonkiin 2022-2023 on nyt käynnissä. Airpro tarjoaa työtä sadalle kausityöntekijälle. Kentille palkataan turvatarkastajia, lentokonekuormaajia, liikennevirkailijoita ja siistijöitä.

 

Lapin lentoasemia odottaa vilkas talvikausi, ja operatiivisen tarpeen täyttämiseksi Airpro rekrytoi turvatarkastajia, lentokonekuormaajia, liikennevirkailijoita ja siistijöitä riveihinsä. Uudet työntekijät pääsevät töihin kansainväliseen ympäristöön, ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa Lapissa vierailijoiden matkustuskokemukseen.

Airpro kouluttaa omat työntekijänsä itse, ja sesonkityö onkin hyvä mahdollisuus kokeilla uutta alaa ja saada samalla kelpoisuudet lentoasematyöhön pidemmäksi aikaa. Sesonki kestää marraskuusta maaliskuuhun, ja työsopimukset tehdään koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Työtä on tarjolla niin erikseen töihin kutsuttaville, osa-aikaisille kuin kokoaikaisillekin työnhakijoille.

Kausityöstä lentoasemalla kiinnostuneille järjestetään tutustumispäivä Rovaniemen lentoasemalla 31.8.2022 klo 10-18. Lue lisää ja hae tehtäviin!

Lue myös muita artikkeleita