Lapin talvisesongin rekrymme on käynnistynyt

15.9.2021

Lapin talvisesongin rekrymme on käynnistynyt

Me valmistaudumme kasvuun ja lentoliikenteen uuteen nousuun! Vastuullisen matkailun avautuessa myös Lapin lentoasemille haetaan sesonkityöntekijöitä. Tulevan talvikauden rekrytointikampanjamme on alkanut ja voit jättää hakemuksesi syyskuun loppuun saakka.

Haemme palveluhenkisiä kausityöntekijöitä lentokonekuormaajiksi, liikennevirkailijoiksi, turvatarkastajiksi ja siivoojiksi. Aiempi kokemus haettavista tehtävistä luetaan eduksi, mutta meille voit hakea myös täysin uutena työntekijänä. Kokemus alalta ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme kaikki työntekijät tehtävien vaatimusten mukaisesti. Työtä on tarjolla niin erikseen töihin kutsuttaville, osa-aikaisille kuin kokoaikaisillekin työntekijöille. Vietä siis talvi Lapin lumossa ja tule töihin lentoliikenteen pariin! Sesonkityöt ajoittuvat marras-maaliskuulle ja työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle.

 

Lentoasemien sesonkityöt Lapissa talvella 2021-2022

Avoimia työpaikkoja on kaikilla Lapin lentoasemilla: Rovaniemellä, Enontekiöllä, Ivalossa, Kittilässä ja Kuusamossa. Työ on vuorotyötä, jota tehdään niin varhaisina aamuina kuin myöhäisinä iltoina sekä viikonloppuisin. Koulutamme tehtäviin valitut henkilöt työn vaatimusten mukaisesti.

Lentokonekuormaaja:
Työtehtäviin kuuluvat pääasiallisesti lentokoneiden kuormaus ja purku sekä muut matkatavaroidenkäsittelytehtävät.

Liikennevirkailija:
Virkailijana palvelet lentomatkustajia lähtöselvityksessä, lähtöporteilla sekä tulopalvelussa. Työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Turvatarkastaja:
Turvatarkastajan työssä yhdistyvät asiakaspalvelu ja tarkkaan säädeltyjen turvallisuusmääräysten noudattaminen. Työtehtävät koostuvat pääasiassa lentomatkustajien, käsimatkatavaroiden ja ruumamatkatavaroiden turvatarkastustehtävistä.

Siivooja:
Lentoasemakiinteistön siivoustehtävät ovat vaihtelevia ja sisältävät ylläpito- ja perussiivouksia.

 

Työskentelyyn Lapin lentoasemilla ja avoinna oleviin työtehtäviin voit tutustua nettisivujemme Työpaikat-osiossa.

 

Lue myös muita artikkeleita