Uudistuvaa Travel Service 24h -palvelupistettä juhlistettiin Helsinki-Vantaalla

17.12.2018

Kesällä remontoidun Travel Service 24h -palvelupisteen avointen ovien päivää ja kutsuvierasavajaisia vietettiin joulukuussa. Uudistustyö jatkuu edelleen, ja pian avautuu myös Travel Service 24h -verkkokauppa.

Helsinki-Vantaan Travel Service 24h -palvelupisteessä eletään muutoksen aikoja. Kesällä päättyneessä remontissa asiakaspalvelu- ja toimistotilat uusittiin täysin. Uudistetut tilat ovat ilmeeltään aiempaa valoisammat ja raikkaammat. Myös säilytystilat saivat uuden tilavamman tunnun, kun tavarasäilytys järjesteltiin uudelleen.

Travel Service 24h:n uudistaminen jatkuu edelleen. Hinnoittelumallia ollaan muuttamassa aiempaa asiakaslähtöisempään suuntaan palvelemaan entistä paremmin lomamatkalaisten lisäksi myös liikematkustajia. Myös tuote- ja palveluvalikoimaa tullaan kehittämään yhdessä niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaiden kanssa.

Pian Travel Service 24h palvelee vuorokauden ympäri myös verkossa. Verkkokaupan demoversiota esiteltiin kutsuvieraille keskiviikon avajaistilaisuudessa, ja vastaanotto oli odottavan innostunut.

 

Yhteystiedot

Travel Service 24h
Helsinki-Vantaan lentoasema
T2-terminaalin pohjakerros
01530 Vantaa
travelservice@airpro.fi
puh. 0600 03360 (1,98 €/min + pvm)

Lue myös muita artikkeleita