Uusi yhtiö Airpro Academy Oy tarjoaa monipuolisia koulutuspalveluja ilmailualalle

15.1.2021

Airpro-konsernin uusi koulutuspalveluyhtiö Airpro Academy Oy tarjoaa laaja-alaisesti ilmailualan koulutusta eri tahoille. Uuden yhtiön toimijoilla on kymmenien vuosien kokemus ilmailualan ja turvallisuusalan kouluttamisesta lentokenttäympäristössä.

Airpro-konsernin koulutustoiminnot on yhtiöitetty Airpro Academy Oy:ksi vuoden 2021 alusta lähtien. Uusi koulutusorganisaatio tulee tarjoamaan laajasti ja monimuotoisesti koulutusta ja valmennusta erityisesti Airpro-konsernin henkilöstölle mutta myös ulkopuolisille kumppaneille.

Koulutus- ja valmennuspalveluiden valikoimaan kuuluu muun muassa kattava tarjonta lentoasemaympäristön turvallisuuskoulutuksia, jotka siirtyivät Finavialta Airprolle vuoden alusta alkaen. Lisäksi Airpro Academy Oy tuottaa tänä vuonna laajan kattauksen muutosturvavalmennuksia ja myöhemmässä vaiheessa muun muassa esimiesvalmennuksia.

”Airpro-konsernissa toiminnan ytimeen kuuluu jatkuva pätevyyksistä huolehtiminen ja monimuotoinen kouluttaminen ilmailu- ja turvallisuustehtäviin. Viime syksyn aikana panostimme koulutus- ja valmennustoiminnan kehittämiseen, ja kehitystyön seurauksena koulutustoimintomme yhtiöitettiin Airpro Academy Oy:ksi tämän vuoden alusta lähtien”, kertoo uuden yrityksen toiminnasta vastaava Airpron Head of HR & Training Kaisa Kauppinen

Uusi yhtiö on Airpro Oy:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö, jonka toimitusjohtajana toimii muiden Airpro-yhtiöiden tavoin Janne Hattula. Alkuvaiheessa Airpro Academy Oy:n operatiivisesta toiminnasta huolehtii neljän hengen tiimi.

”Koulutuspalvelujen yhtiöittäminen omaksi yrityksekseen mahdollistaa koulutustoimintojemme kirkastamisen ja aiempaa systemaattisemman ja dynaamisemman kehittämisen sekä jatkossa myös koulutus- ja valmennuspalvelujen tarjoamisen oman konsernimme ulkopuolisille tahoille entistä helpommin ja joustavammin. Airpro Academyn perustaminen tuo valoa tulevaisuuteen rankkojen aikojen vastapainoksi”, Kauppinen toteaa.

Lue myös muita artikkeleita