Uutta ilmettä ilmailuun - Airpron uudet työasut käyttöön

4.5.2017

Airpro on ottanut käyttöön henkilöstölleen uudet työasut, niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Työasu-uudistus on jatkoa Airpron uudistuneelle brändi-ilmeelle ja tukee Airpron käynnissä olevaa asiakaspalvelun uudistustyötä.

Työasukokonaisuudet sisäkäyttöön, mm. turvatarkastajille ja lähtöselvitys- ja porttivirkailijoille, tuottaa Touchpoint. Ulkokäyttöön tulevat työasut lentokoneen kuormaukseen sekä bussikuskeille ja siivoojille valmistaa Leijona Group Oy.

Uusien työasujen parhaisiin puoliin kuuluu muunneltavuus: asukokonaisuuksissa on toiminnallisuuksia ja yhdistelymahdollisuuksia entistä enemmän. Avainsanoja työasu-uudistuksessa ovat kehittyvät materiaalit ja käyttömukavuus.

Vaatteiden eettisyys ja ekologisuus on huomioitu projektissa ja lähtöselvityksen työntekijät saavatkin käyttöönsä mm. muovipulloista ja turvavöistä valmistetun tarvikelaukun. Vanhat työvaatteet taas kierrätetään huonekaluteollisuuden täyteaineeksi ja teollisuuden hyötykäyttöön. Työasuja ja yhteistyökumppaniden valintaa on ollut edistämässä henkilöstön työryhmä, joka on tuonut mukaan arvokasta näkemystä organisaatiosta eri työtehtävissä käytettäviin vaatteisiin.

”Työasu on tärkeä viesti brändistämme ja palveluilmeestämme ja on varsinkin arjen toimivuutta ja työmukavuutta 1400:lle työntekijällemme. Uusien kumppaniemme samaan suuntaan kanssamme katsova kokonaisnäkemys, laatu ja elinkaariajattelu olivat uudistuksessa suuressa roolissa. Myös kestävä kehitys haluttiin huomioida prosessissa raikkaan ja Airprota ilmentävän työasusuunnittelun kanssa”, iloitsee toimitusjohtaja Janne Hattula, Airpro.

Airpro on hiljattain uudistanut palvelukonseptinsa, jolla koko sen 1400 palveluosaajan henkilöstö kohtaa matkustajat lentoliikenteen parissa. Lanseerattava työasumallisto antaa selkänojaa uuden palvelukonseptin toteuttamiseen. Uudet työasut ovatkin Airpron brändi-ilmeen ja uudistetun palvelun näkyvä kulminoituma.  Uusien työasujen käyttöönotto liittyy oleellisesti työhyvinvointiin. Työhyvinvointi on Airpron tärkein kärkihanke vuonna 2017.

Lue myös muita artikkeleita