Saammeko esitellä, Vuoden Airprolainen 2023!

20.12.2023

Vuoden Airprolainen -palkitsemisperinne jatkuu tänäkin vuonna upeilla uutisilla: johtoryhmä on valinnut Vuoden Airprolaiseksi 2023 hallinnon talousosastolta Finance Manager Maari Tarnan! Johtoryhmän edustajista talousjohtaja Minna Saukkosaari sekä toimitusjohtajamme Sampo Paukkeri pääsivät yllättämään Maarin kesken työpäivän Airpron toimistolla kukkien ja onnitteluiden kera.  

Maari on todellinen pitkän linjan airprolainen: hän on ollut Airpron palveluksessa jo vuodesta 2007 eli lähes 17 vuotta! Hän aloitti uransa Rovaniemellä liikennevirkailijana, ja on sen jälkeen toiminut myös Oulussa lähtöselvityksessä ja turvatarkastuksessa, sekä monta vuotta lähtöselvityksesen ja porttitoimintojen tehtävissä Helsingissä ennen siirtymistään hallinnon taloustiimiin. 
 

Maari, mikä on saanut sinut viihtymään Airprolla?  
“Olen saanut tehdä paljon erilaisia työtehtäviä. On tosi mahtavaa, että yhdessä työpaikassa saa näin paljon mahdollisuuksia ja pääsee etenemään uralla. Pidän siitä, että saan tehdä työtä eri lentoasemien, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Airprolaisten yhteinen hyvä puoli on se, että autamme paljon toisiamme. Arvostan matalaa organisaatiotamme ja sitä, että saan myös itse tarvittaessa apua työn tekemisessä”, Maari kertoo. 
 

Näin kollegat kuvailevat Maaria 

”Talouden moniosaaja ja ehtii vielä operatiivisen apuihinkin, Helsingistä napapiirille.” 

”Maari on meidän luottopelaajamme hallinnossa ja taloudessa. En ole koskaan kuullut Maarin sanovan ei, vaan aina selvittävänsä asian. Maari toimii sujuvasti koko organisaatiota palvellen.” 

Maarin esihenkilö Minna antaa omalle tiimiläiselleen Maarille myös vuolasta palautetta: ”Maari on taustalla toimiva henkilö, joka saa kiitosta läpi organisaation ja kaikilta kentiltä. Jos laskutuksessa, ostoreskontrassa tai sopimushallinnassa on jokin ongelma, Maari on aina oikea osoite, kenen puoleen kääntyä. Maarin huippu palveluasenne on vertaansa vailla, ja hän on erittäin pidetty työkaveri, joka on aina ystävällinen ja positiivisella fiiliksellä mukana.” 

Lämpimät onnittelut Maarille sekä valtavan isot kiitokset työpanoksestasi ja positiivisuudestasi! 

Lue myös muita artikkeleita