Airpron ja Sunclassin välinen maapalvelusopimus saa jatkoa

6.9.2023

Sunclass Airlines ja Airpro ovat solmineet monivuotisen kumppanuussopimuksen maapalveluiden tuottamisesta valtakunnallisesti.

Airpron pitkäaikainen yhteistyökumppani Sunclass Airlines on allekirjoittanut jatkosopimuksen maa- ja jäänpoistopalveluiden ostamisesta Airprolta. Sunclass Airlines lentää lomalentoja pääasiassa Helsinki-Vantaalle, mutta sopimus kattaa kaikki Airpron operoimat lentoasemat valtakunnallisesti. Solmittu jatkosopimus vahvistaa yhteistyötä entisestään.

”Olemme luonnollisesti äärimmäisen iloisia, että Sunclass yhtenä pitkäaikaisimpana yhteistyökumppaninamme, päätti jälleen valita Airpron maahuolinnan palveluntuottajakseen. Valinta on hieno osoitus palvelumme laadusta ja kilpailukyvystä, josta kiitos kuuluu työntekijöillemme laajasti", sanoo kaupallinen johtaja Mikko Turpeinen.

Sopimuksen taustalla on pitkät neuvottelut. Neuvottelut yhteistyösopimuksen jatkamiseksi käynnistettiin jo vuoden alussa tammikuussa ja saatiin päätökseen heinäkuussa. Sopimus astui voimaan 1.9.2023.

Lue myös muita artikkeleita