Keskikesän kynnyksellä valmiina lähtöön

18.6.2020

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellisin vuosi monelle, niin yritykselle, henkilölle kuin koko maailmalle. Ilmailualalla koronaviruspandemia on osunut rajusti, me Airprolla olemme keskittyneet pitämään toimintamme valmiudessa asiakkaitamme varten, edistämällä kriittisiä projektejamme, kalustomme huoltamisella sekä matkustajien turvallisuudesta huolehtimisella.

Vaikka suurin osa henkilöstöämme on ollut lomautuksilla, olemme huolehtineet siitä, että pystymme käynnistämään toiminnat nopeasti kaikilla toimipisteillämme. Nyt kun heinäkuussa alkavat useammat lentoyhtiöt operoida, emme voisi olla iloisempina auttamassa lentoja takaisin ilmaan.

Edelläkävijät muuttavat maailmaa

Viimeiset kuukaudet ovat olleet todellinen oppimiskokemus. Meille kevät on alleviivannut kykyämme toimia ketterästi ja tehokkaasti poikkeuksellisissakin olosuhteissa. Tämänkin innoittamana olemme sitoutuneita julkaisemaan suunnitellusti meidän uuden strategian syksyllä. Katseemme on jo rakentamassa tulevaisuuden Airprota ja seuraavaa viittä vuotta. Uudessa strategiassa haluamme jatkaa alamme kehittämistä yhdessä asiakkaidemme, sidosryhmiemme ja jatkuvasti kehittyvän henkilöstömme kanssa.

Yritysvastuumme yhtenä kulmakivenä on vastuullisuus ja panostammekin yhdessä asiakkaidemme kanssa ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden operaatioiden tuottamiseen. Tiesitkö että, 70% kalustostamme on sähkökäyttöistä ja ladattu 100% uusiutuvalla energialla? Olemme investoineet yli 10 miljoonaa euroa sähköiseen maahuolintakalustoon ja olemme sitoutuneita jatkamaan tätä työtä kaikilla toimipisteillämme. Meille tulevaisuuden maahuolinta on päästötöntä.

Tulevaisuus näyttää näin juhannuksen kynnyksellä valoisammalta kuin hetkeen. Haluammekin kiittää ja toivottaa hyvää kesää kaikille asiakkaillemme, sidosryhmille ja erityisesti henkilöstöllemme näin poikkeuksellisen alkuvuoden jälkeen!

Lue myös muita artikkeleita