Marju Väisänen valittu Airpron HR-johtajaksi

21.4.2021

Airpron uudeksi HR-johtajaksi on valittu (OTM) Marju Väisänen, hän aloittaa työt kesäkuussa. Marju on pitkänlinjan HR-ammattilainen, jolla on vahva tausta HR:n johtamisesta niin työsuhdejuridiikan kuin valmentavankin johtamisen näkökulmista.

Väisänen on tehnyt pitkän uran HR tehtävien parissa ja viimeisempänä hän on toiminut HR managerina sekä HR Business Partnerina. HR johtamisessa hänelle tärkeää on valmentava ja osallistava ote, hän onkin sertifioitu liiketoiminnan valmentaja. Hänellä on myös vankka osaaminen työmarkkinoista sekä työsuhdejuridiikasta.

– Marju Väisäsen taustat ja kokemus tukevat erinomaisesti meidän tarpeitamme HR:n & Training yksikön johtamisessa. Toivotan Marjun lämpimästi tervetulleeksi meille Airprolle ja odotan innoissani tulevaa, kertoo toimitusjohtaja Janne Hattula.

Airpron toimintaympäristö ja henkilöstön kehittäminen ovat mielenkiintoinen paikka uuden HR-johtajan näkökulmasta.

 – Olen todella iloinen päästessäni osaksi Airpron ainutlaatuista ja kansainvälistä työympäristöä. Ilmailun kasvutarina tulee varmuudella jatkumaan tulevaisuudessa ja olen innoissani päästessäni osaksi tätä tarinaa, summaa Marju ja jatkaa

– Tuon tullessani jatkuvan kehittymisen ja oppimisen kulttuuria sekä HR:n strategista johtamista. Minulle tärkeää on luoda henkilöstölle mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua ja vaikuttaa toimintaan sekä tarjota heille hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Lue myös muita artikkeleita